Prednosti

e-Študentski Servis svojim članom nudi:

  • prosta dela: največja ponudba enostavnih, strokovnih in visoko strokovnih del v Sloveniji,
  • zalaganje zaslužkov: nakazilo v 100% znesku takoj, ko prejmemo tvojo potrjeno napotnico (velja za več kot 90% podjetij),
  • e-poslovalnica na naši spletni strani: spletna poslovalnica, kjer lahko naročiš napotnico, pregledaš zaslužke, prosta dela, vprašaš za nasvet…, 
  • SMS: ob nakazilu prejmeš SMS o zaslužku,
  • brezplačno svetovanje za aktivne člane: dohodninsko, karierno-poklicno,
  • darilca za nove člane,
  • organizacija predavanj in seminarjev,
  • več desetletne izkušnje, več kot 25.000 posredovanih del letno. 

Zakaj je študentsko delo najboljša možnost zaposlitve za dijake in študente:

Založimo zaslužke -  ni čakanja na denar.

Dijaki in študentje prejmete zaslužke za svoje delo takoj, ko nam podjetje posreduje potrjeno napotnico (velja za podjetja z dobro boniteto). Nakazilo prejmeš v 100% znesku takoj in ti ni potrebno čakati na plačilo podjetja.

Vedno veš, koliko si zaslužil/a in kdaj si dobil/a nakazilo.

Ob nakazilu prejmeš SMS o zaslužku. Vse zaslužke lahko kadarkoli preveriš v svoji e-poslovalnici.

Enostavno in hitro lahko najdeš delo zase.

Nudimo veliko ponudbo enostavnih, strokovnih in visoko strokovnih del v Sloveniji. Prosta dela si lahko ogledaš na tej povezavi.

Beleženje izkušenj "Moje izkušnje".

Študentsko delo mladim omogoča pridobivanje delovnih izkušenj, stik s trgom dela in možnost dodatnega zaslužka. Kar 60 %  študentov, ki v podjetju opravlja študentska dela, se po končanem študiju tam tudi redno zaposli. Študenti pridobivate z delom praktične izkušnje in nove kompetence, ki jih lahko po želji povezujete s pridobljenim teoretičnim znanjem.

Izterjava zaslužka.

V primeru neplačil izterjamo tvoj zaslužek, saj je postopek izterjave za posameznika izjemno zapleten in zamuden. Študent bi sam veliko težje izpeljal vse postopke hkrati pa so sami postopki tudi veliko finančno breme za študenta.

Posredovanje v primeru sporov z delodajalci.

V primeru, da pride do nesoglasij, se lahko obrneš na e-Študentski Servis. Posredovali bomo kot mediator med tabo in podjetjem. Po naših izkušnjah se velika večina zapletov ob posredovanju študentskega servisa hitro in uspešno reši.

Brezplačno dohodninsko svetovanje.

V primeru, da imaš kakršnakoli vprašanja glede dohodnine s področja študentskega dela, se lahko brezplačno obrneš na nas.

Dodatne ugodnosti, darilca, popusti.

Ob včlanitvi prejmeš darilo za novega člana, nudimo tudi veliko število popustov in ugodnosti, organizacijo predavanj in seminarjev.

Varna spletna e-poslovalnica.

Za hitrejše in lažje pregledovanje prostih del, pregled zaslužkov, naročanje napotnic imamo na voljo e-poslovalnico.

Si našel-a iskano informacijo?

X