Prijava za podjetja
Page name

Prosta dela

Neto urna postavka
Št. del.: 3

PROJEKTNO DELO

V svoje vrste vabijo študenta/ko za pripravo ponudb za projekte energetske učinkovitosti. Iščejo resne in odgovorne osebe, sposobne logičnega mišljenja, natančne, strukturirane, samoiniciativne, ki imajo veselje, izkušnje ter smisel za delo z računalnikom. Od kandidata/ke se pričakuje odlično znanje slovenščine (govorno in pisno) in urejevalnikov (Word, Excel).

3
Vsa dela podjetja
  • Trajanje: DLJE ČASA (ZAČ. IN OBČ. DELO)
  • Delovnik: DOPOLDAN
Šifra: 371094 Narava dela: začasno in občasno delo

RAČUNOVODSKA DELA

FINANČNE STORITVE

Vabijo zagnanega študenta/tko ekonomije/poslovne šole, zaželena je specializacija finančnih smeri in izkušnje, za delo finančnega analitika. Opis nalog: redno mesečno poročanje in analiziranje rezultatov podjetij in projektov (projektni kontroling), razvoj in spremljanje finančnih modelov projektov v razvoju, letno planiranje, pripravljanje različnih poročil. Zaželeno je napredno znanje MS Excel, finančno modeliranje, poznavanje računovodstva, osnov IFRS standardov in konsolidacije.

3
Vsa dela podjetja
  • Trajanje: DLJE ČASA (ZAČ. IN OBČ. DELO)
  • Delovnik: DOPOLDAN
Šifra: 370439 Narava dela: začasno in občasno delo

STROKOVNO DELO

V svoje vrste vabijo zagnanega študenta/ko strojne/elektro fakultete, ki želi delati na projektih energetske učinkovitosti. Opis nalog: pomoč pri zbiranju podatkov in informacij v okviru energetskega pregleda, sodelovanje pri pregledu pretekle rabe in stroškov za energijo, sodelovanje pri izvedbi meritev v okviru izdelave energetskega pregleda, pomoč pri izdelavi načrta ukrepov.

3
Vsa dela podjetja
  • Trajanje: DLJE ČASA (ZAČ. IN OBČ. DELO)
  • Delovnik: DOPOLDAN
Šifra: 370054 Narava dela: začasno in občasno delo
Prosta dela za študente in dijake | e-Študentski Servis