WOOPASTIČNA AKCIJA 5 + 5 ZA ŠTUDENTE

WOOPASTIČNA AKCIJA 5 +5 ZA ŠTUDENTE

Da bo študij bolj zabaven, da boste aktivno in v dobri družbi preživeli svoj prosti čas in bo učenje potekalo bolj gladko, smo za vas, skupaj s trampolin parkom WOOP!, pripravili posebno akcijo.

Akcija 5 + 5 ti omogoča, da za samo 5 EUR na uro preizkusiš skoraj 100 trampolinov in spoznaš kaj je prava zabava v zraku. Po skakanju pa si lahko privoščiš katerokoli pico, prav tako za samo 5 EUR.

Če želiš še več skakanja pa lahko izbereš tudi 90 min za 7,5 EUR ali 120 min za 9,5 EUR. 

Skakanje tudi dokazano poveča kroženje kisika, lažje se boste zbrali, izboljšali mentalno delovanje in se hitreje učili.

Najbolj čas za obisk je med 'Flipping hours' termini, ko lahko obiščete tudi profesionalni del parka. Naši animatorji vam bodo pomagali, da se naučite raznovrstnih trikov in to v času, ko je v parku manj ljudi, dober vajb in cool muska.

Akcija traja od 04. 11. do 06. 12. 2019, vsak dan od torka do petka. Pri nakupu pa je potrebno pokazati veljavno študentsko izkaznico. V ponudbo ni vključen nakup darilnih vstopnic. Ob prvem obisku je potrebno še doplačilo za zapestnico in nogavice. Pri naročilu pice v WOOP! BARU je podrebno predložiti račun za nakup vstopnice in študentsko izkaznico. Ena vstopnica prinaša en popust pri nakupu pice. Ponudba ni združljiva z ostalimi akcijami in ugodnostmi.

Nazaj

Si našel-a iskano informacijo?

X