Pravna obvestila

© Copyright 2012 ŠS d.o.o., vse pravice pridržane. 

Vsebine in slikovno gradivo na teh spletnih straneh in vseh povezanih podstraneh je last podjetja ŠS d.o.o. (v nadaljevanju ŠS) in ga je prepovedano prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati, razen za nekomercialne namene, kjer pa mora ohraniti vsa obvestila o avtorskih pravicah.

ŠS se bo po najboljših močeh trudil zagotavljati točne in ažurne podatke na svojih straneh, vendar ne prevzema nobene odgovornosti za občasno nedelovanje strani, za morebitno netočnost informacij ter tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Pridržuje si tudi pravico, da brez predhodnega opozorila kadarkoli spremeni vsebino teh spletnih strani.

Na svojih spletnih straneh bo ŠS zbiral nekatere osebne podatke za namene včlanitve v študentski servis ter pošiljanje vprašanj. ŠS, ki bo upravljavec osebnih podatkov se zavezuje, da bo varoval vse osebne podatke v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in jih bo uporabljal le za potrebe prijave v študentski servis, za namene določene s splošnimi pogoji, odgovarjanja na vprašanja, pošiljanja letakov in e-novic, anketiranje, izobraževanje in svetovanje, vabljenje na dogodke, sodelovanje v nagradnih igrah ter statistično obdelavo.

Da bi preprečili nepooblaščen dostop do teh podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo bo ŠS uporabljal ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje zbranih podatkov.

Po prenehanju potrebe po vodenju osebnih podatkov, po preteku 15 let od prijave ali na podlagi odjave se podatki izbrišejo.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?

Odpri/zapri